Hverdag

Kveld igjen

Jeg har sovet masse de siste nettene, men er trøtt nå allikavæl. Det virker ikke å være noen sammenheng, iallefall ikke sånn på kort sikt. Men det er nå greit. Jeg liker å sove, jeg, når jeg får det til.  Og etterhvert som kveldene blir mørkere er det vel ikke så veldig mye annet å finne på sånn på kveldinga heller.

Det var en ålreit helg. Den blir lang når R kommer innom på fredag, som hun har gjort de siste to helgene, for det føles alltid som lørdag. Så våkner jeg dagen etter og føler at det er søndag, men det er det ikke, det er lørdag, og plutselig har helgen fått en ekstra dag. En ganske bra ordning, altså. Jeg har skrevet på phd-marerittet, og vært på turer på Ekeberg. Jeg prøvde å jogge-løpe igjen, og det gikk fint denne gangen også. Banna bein, det er så moro å kunne bevege seg fortere enn gangfart igjen! Marginalt fortere enn gangfart, vel og merke, men likevel. Jeg gleder meg til å prøve igjen.

Og ellers skriver jeg på en annen jobbsøknad også. Jeg blir alltid usikker når jeg leser stillingsannonser, og tenker at jeg aldri i verden kan få til det de skriver om der. Men så antar jeg at jeg bare må søke, og hvis det er ting jeg ikke kan fra før, så blir jeg nødt til å lære meg dem. Jeg har lært meg ting før, og det har gått greit. Jeg kan lære meg flere ting, jeg! Det står det nemlig i søknaden min.

I helgen registrerte jeg meg også som droneflyver i klasse RO1. Om jeg har forstått det riktig er det færre restriksjoner på flyområde da – for eksempel kan man fly 50 meter fra folk, bygninger og kjøretøy istedet for 150. Til gjengjeld må man ha ansvarsforsikring, merket dronen, og ha en del rutiner og papirer på plass. Men det var veldig overkommelig. I tillegg må man ha en logg over flyvninger. Det virket litt pes i begynnelsen, men så oppdaget jeg dronelogbook.com, hvor man kan laste opp loggfilene som dronen lager selv, og så får man automatisk oversikt over en hel rekke kule greier fra hver flyvning, med kart og høydegraf og hastigheter og det hele. I tillegg logges samlet flytid. Med den nye dronen har jeg nå rundet 10 minutter. Kanskje ikke store greiene, men det kommer seg nok etterhvert! Jeg gleder meg til å fly mer, og å filme og fotografere mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *