Drone, Foto

Andre dronetur

Jeg var i skogen i går kveld i hyggelig lag, og mens andre hugget ved, plukket blåbær og lagde mat, passet jeg på å leke med den nye drona mi. Finfin ansvarsfordeling, med andre ord!

Dette var bare andre tur med den nye, og den fungerer fortsatt så godt som jeg håpet at den ville. Den er kjedeligere å fly, ved at veldig mye styres automatisk, men det gjør det enklere å ha fokus på film og foto underveis, som jo var akkurat det jeg ville bytte drone for.

Det er nokså vrient å manøvrere både drone og kamera samtidig, spesielt synes jeg hjulet som justerer kameravinkel responderer litt ujevnt – det føles som at man vrir på det uten at noe skjer, og rører man fingeren en liten millimeter eller fire til, gir det plutselig kjempeutslag. I tillegg var det utfordrende å både holde blikket hevet for å manøvrere dronen opp og ned mellom trær med tynne (og nær usynlige) grener, og kikke ned på skjermen for å se hva jeg fikk med meg i kameraet. Jeg kan se for meg at noen slags google-briller hadde vært bra, så man kunne projisert skjermbildet på brillene så man kunne sett både opp og ned samtidig. Men det er vel en øvingssak også, tenker jeg.

Jeg gleder meg til å teste mer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *