Hverdag

Hei verden!

Jeg har glemt at jeg har en blogg. Jeg har en blogg! Nå burde jeg gå på jobb, for det er morgen og jeg er jo egentlig ferdig med å spise frokost. Men så kom det en ny nightly build av WordPress 4.7 som jeg ville teste ut (som kjører her nå), også oppdaget jeg jo at jeg har en blogg, så da måtte jeg skrive litt også.

Hei, og når jeg søkte etter en technic-lego-gravemaskin jeg har hatt lyst på i årevis oppdaget jeg at den var gått ut av produksjon. Triste greier. MEN, de har kommet med noe annet istedet. Hohohohohohoho:

En kullgruvegraver! OK, jeg vet ikke om det heter det, men jeg kaller det det. Jeg tror fortsatt en gravemaskin er kulere (spesielt en radiostyrt en, som den jeg så på sist), men den ser jo ikke så dumt ut den der heller, da.

Jeg fikk vite igår at jobben jeg har søkt på har ringt iallefall én av referansene mine. Det betyr at de ikke har utelukket meg. Hurra! Jeg er spent og nervøs og forventningsfull.

WordPress 4.7 kommer med nytt standardtema, Twenty Seventeen, og grunnen til at jeg ville oppgradere var at jeg ville teste det ut. Men så viser det seg at temaet ikke følger med ennå likevel. Æsj bæsj. Men sånn er det vel bare.

Haha, det er fint å ha en blogg som ingen leser, for da kan jeg skrive hva jeg vil. Min, min, min, min! Akkurat som technic-legoen. Hvis jeg bestiller. Men den var litt dyr. Men den var veldig kul. Men den var litt dyr. Men den var veldig kul. Men jeg har jo ikke egentlig plass. Men den var veldig kul. Så sånn går no dagan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *