Drone

Importere flylogger fra DJI Phantom

Jeg glemmer hele tiden hvor jeg finner igjen flyloggene fra DJI-appen, så denne gangen tenkte jeg å notere det ned et sted jeg finner det igjen.

Så, for å få lastet ned loggene fra telefonen (sånn at de kan lastes opp på dronelogbook.com), gjør jeg følgende:

  1. Plugge fonen i macen
  2. Bla meg frem til Internt minne –> DJI –> dji.pilot –> FlightRecord
  3. Dra de over til macen

Så, det er jo ikke egentlig så vanskelig.

Dronelogbook sier forøvrig at jeg nå har 2 timer og 23 minutter flytid med denne drona. Det stemmer nok at drona har vært påskrudd så lang tid, men jeg tror den også teller med tid før takeoff og etter landing, og muligens også tid hvor drona bare står på uten at man flyr (feks når man laster ned bilder og video).

Men fortsatt moro med drone, da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *