Dagmarsplass

Pakke ut, pakke inn

Det har ikke blitt noen fjelltur idag, bare styring og ordning. Jeg har sortert, gitt bort og kastet haugevis av ting før jeg reiste fra Oslo, men fremdeles er det mye igjen som må velges bort eller velges til. Sakte men sikkert blir seks kasser til fem, fem kasser til fire, snart ser jeg igjen spor av det blå gulvet og kan legge ned et teppe, senere er enda en kasse tom, men kjøkkenbenken full.Når mengden ting blir overveldende og jeg blir litt motløs, setter jeg meg i gyngestolen og snakker litt med de fine tulipanene jeg kjøpte på Coopen i går, så blir ting så mye bedre nesten med det samme. Jeg gleder meg til å se hvordan ting er når også morgendagen blir til natt!

Av andre eskapader har jeg idag prøvd å kjøre leiebil i Bergen sentrum etter dens GPS, som ble laget før bybanen ble bygget, hvilket ikke gikk helt knirkefritt (men det var ikke jeg som kjørte inn i traseen og havnet i avisen, altså).

De driver også og graver til fibernettet over hele nabolaget:


Canal Digital har sagt det skal være på plass senest 16. juni (etter at de i juni i fjor sa det skulle være på plass i løpet av september..) – kanskje de rekker det denne gangen!

Og alle var enige om at det hadde vært en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *