Dagmarsplass, Foto

Trost på linja

En fugleflokk sveiper over området iblant, noen ganger sitter de i grantrærne på vestsida, noen ganger på plenen nedenfor nabohuset, og av og til lander de alle sammen på strømledningene langs veien her ute. Så sitter de der og bæsjer og piper og pirker litt borti hverandre, mens jeg sitter her inne og ser på.

Ikke så dumt, egentlig, så får jeg testet det nye kameraet mitt med 70-200mm-objektivet også. I tillegg satte jeg kameraet på høyhastighetsfotograferingsmodus, hvor det tar omlag 10 bilder i sekundet, og den såkalte 3D-autofokusen, hvor kameraet etter beste evne følger med på objektet man tar bilde av, og fokuserer på dét.

Det ble frustrerende å bare vente på at de skulle røre på seg, men til slutt fløy de avgårde, og jeg fikk min belønning.

Bilde-data på hovedbilde:

  • Aperture: ƒ/2.8
  • Camera: NIKON D500
  • Focal length: 200mm
  • ISO: 640
  • Shutter speed: 1/3200s

Legg inn en kommentar