Dagmarsplass, Foto, Hverdag

Valestrand Hjellvik FK – Sædalen IL: 7- 0

Vi vant! (Man har lov til å si «vi» når man er folkeregistrert der laget hører til, som jeg nå jo har vært i over en måned.) Det var moro å være på fotballkamp. Litt på grunn av fotballen, og mye på grunn av supportergjengen til Valestrand Hjellvik. De kan ikke ha vært mer enn 10, men hørtes ut som 100. Og de holdt trykket hele veien gjennom. Hvilket vel er mer enn hva man kan si om spillerne. Men til tross for tidvis laber innsats, ble det begivenhetsrikt – Valestrand Hjellvik vant 7 – 0 over Sædalen.

Jeg har ikke blitt superinteressert i fotball siden sist, jeg var mest opptatt av å få testet det nye kameraet på folk i bevegelse. Jeg noterer meg til neste gang at jeg må vurdere plasseringen min for å få en bedre balanse mellom lyse og mørke partier, spesielt hvis det er strålende sol som idag. På den annen side er det jo greit å stå nogenlunde bak mål, sånn at folk har ansiktene vendt mot meg når det skjer ting det er verdt å ta bilde av. (Og ansiktsuttrykkene er jo ofte det morsomme, synes jeg!) I tillegg har jeg lurt på om jeg kan få hentet ut flere detaljer av de mørke partiene med høyere ISO. Jeg får prøve meg frem på neste kamp!

Noen artige fotos ble det vel lell. Her er et utvalg. God fornøyels!

Kampene markedsføres alltid veldig klart og tydelig. Hvis man fra før vet hva «VHFK» er (som man jo gjør hvis man bor her), kan man ikke unngå å legge merke til denne pallen som står hele uka i forveien rett ved Coop’en.
Avspark! Neida, jeg kom midt uti andre omgang, så det er bare keeperen som sparker igang sånn for seg selv.

Jeg kan anbefale fotballkamp med VHFK av flere grunner, deriblant supportergjengen. De holdt trøkket hele kampen gjennom. De så ut som de var 10, og hørtes ut som de var 100.

Rett etter takling. Spilleren i blått fikk gult kort for denne.
Hvilket den falne så ut til å kose seg stort med.
Dette bildet heter «selvsikker klarering».

Her har 6 – 0-målet akkurat gått inn, scoret av fyren i hvit- og sort-stripet drakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *